GPS sa naštartovalo vo veľkom štýle – ponúka bohatú jar

Cez Mornese až do hĺbok srdca! Ponuka pre všetky dievčatá, ktorým otázka povolania nie je ukradnutá. Tím GPS zložený zo sestier saleziánok pozýva hneď na dve podujatia – jarný kurz GPS vo Veľkom Biely a púť (aj za moje) povolanie do Mornese a Turína.
Jarný kurz GPS (z tal. mladí na ceste) je určený pre dievčatá vo veku 17 – 26 rokov. Uskutoční sa 22.-24. februára vo Veľkom Bieli. Kurzy na seba nadväzujú, ale môžu sa ho zúčastniť aj dievčatá, ktoré neboli na prvom kurze v októbri.  Viac informácií nájdete v prihlasovacom FORMULÁRI kurz GPS, alebo priamo na FB fanpage GPS saleziánky.
V marci, konkrétne 18.-24.3.2019, tím GPS organizuje Púť (aj za moje) povolanie do Mornese a Turína. Podobne ako kurzy GPS, je púť určená prioritne pre dievčatá od  17 rokov. Obsahovo je púť zameraná na tématiku povolania a životných rozhodnutí, ktoré mladí potrebujú urobiť. Inšpiráciou na ceste nám bude spoluzakladateľka saleziánok sv. Mária Dominika Mazzarellová a sv. Ján Bosco. Či už rozmýšlaš nad zasväteným životom, alebo si chceš premodliť rozhodnutie pre manželstvo, či v tebe vŕta už dlhšie otázka povolania  – klikaj sem PRIHLASOVACÍ FORMULÁR PÚŤ! Viac informácií o púti alebo o konkrétnom kurze sa dozvieš aj na maily gps.fma@gmail.com.
Od decembra odštartoval aj projekt On my way, ktorý sprostredkuje cestu povolania jednotlivých sestier FMA. Pre najnovšie informácie ohľadne kurzov GPS aj jarnej ponuky vám odporúčame sledovať FB fanpage GPS saleziánky.
Tím GPS