Očakáva sa veľká akcia pre animátorov

Akcia animátor Banská Bystica AA BB je udalosť, ktorá je dlho očakávaná v saleziánskej rodine.  Podujatie, ktoré sa naposledy uskutočnilo pred 10. rokmi je zamerané na stretnutie všetkých animátorov, ktorí fungujú v saleziánskych strediskách, kde pravidelne vykonávajú dobrovoľnícku činnosť  a zúčastňujú sa na saleziánskom štýle života.
 
Animátori sa stretnú v Banskej Bystrici 27-29.9. tohoto roku, a už teraz sa môžu aktívne pripravovať pomocou aplikácie, ktorá sa spustí 31. marca, ako uviedli organizátori  v usporiadanej udalosti na sociálnej sieti: „Aby si sa čo najlepšie pripravil na celoslovenské stretnutie AABB, stiahni si aplikáciu, v ktorej nájdeš 10 tém s výzvami.
Splň úlohu, urob fotku a postni ju s hashtagom  #akciaanimator.“
 
Kampaň udalosti „AABB,“ sa spustila  pred nedávnom prostredníctvom fotiek zo stretnutia Akcie animátor v Bratislave spred 10 rokov #10yearchallenge, ktoré zverejňovala  Domka, združenie saleziánskej mládeže. V súčasnosti môžu mladí animátori získavať aktuálne informácie aj na stránke www.facebook.com/akciaanimator a zo spomínanej aplikácie.