PeterPavolCup

Trojice, slniečko, trávnik, 8 tímov, sieť, volejbal. V prvú prázdninovú sobotu, na Petra a Pavla, sme si privstali na rannú sedmičku. Po sv. omši sa naše kroky a kolesá smerujúc na rýchle raňajky do tesca riadili heslom: „Bežte, skáčte, smečujte, len nehrešte a nemajte prešľap!“

 

Na trávnatom ihrisku za kostolom u sestier si každý tím vytiahol šťastné číslo, čím sme sa rozdelili do dvoch základných skupín, v ktorých sa odohralo 12 zápasov. Do semifinále a následného boja o bronz sa dostali tímy Sim a Bendži. Zlato napokon skončilo v rukách Bakss po napínavom zápase s Kuracími riskami. Neostali sme dlho pri kuracom mäsku, keďže nás na obed čakal chutný guláš z dielne našich chalanov. Ani dievčatá nezaháľali a priložili ruku, kde bolo treba. Okrem toho nás potešila prítomnosť takmer všetkých zložiek michalovskej saleziánskej rodiny, ich povzbudzovanie z lavičky, pískanie zápasov, otáčanie bodov, či samotná hra.

 

Aj takto sme spoločne vytvorili super atmosféru pokračujúcu až do posledného animatorského večera u salikov.
Týmto môžeme oficiálne vyhlásiť: Nultý ročník Petropavlovského turnaja je úspešne za nami! Všetkým zúčastneným veľká vďaka. Snáď o rok!!!

Jana Tutková